Bordon Place

Warwickshire

Spatial Future Architects delivered a concept for a high-end single storey rear extension working alongside the client to fully exploit the footprint available. Novel but impactful internal details provide contemporary character, including a ceiling bulkhead with inset LED strip demarcating living areas and an inset copper fixed seat that mirrors the exterior window surround.

The exterior is finished in high quality narrow-format black brickwork made to pop against its lighter mortar. Crittall-style glazing lends an industrial touch that is colour matched to the deep roof fascia, necessary due to the intensive green roof that lends a natural intervention to the existing first floor view. Natural lighting is maximised and varied with elevated clerestory windows and numerous roof lights.

Spatial Future Architects Ltd.

The Studio Suite 2/3, Clifford Mill, Clifford Chambers, Stratford upon Avon, CV37 8HW

Call: 01789 453000
Email: info@spatialfuture.com
Company No. 13216925:

Connect
© Copyright Spatial Future Architects Ltd.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google