Hare Meadow

Warwickshire

A double storey extension completed with a modern interior finish naturally seams with the existing. The external concept picked up on the more individual traits of the existing house including the rhythmic flat-roofed wall dormers on the side elevation and the presence of the feature circular window as you approach the frontage.

The interior was made to fully connect to the substantial garden space with full width bi-folding doors and fitted storage in a dark, receding tone offer practical but stylish touches. The same tones are consistently taken through to the panelled kitchen décor which references the more rustic heart of the house, made obvious with exposed timber flooring and floor structure within the refurbished lounge.

Spatial Future Architects Ltd.

The Studio Suite 2/3, Clifford Mill, Clifford Chambers, Stratford upon Avon, CV37 8HW

Call: 01789 453000
Email: info@spatialfuture.com
Company No. 13216925:

Connect
© Copyright Spatial Future Architects Ltd.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google