Haysel

Alveston, Warwickshire

A strikingly modern concept for a new dwelling with exceptional sustainable merit based in Alveston, a village with several notable examples of one-off homes that push architectural norms. Contemporary application of high quality materials including thin format black brickwork, anthracite grey slim profile windows and vertically applied western red cedar timber cladding.

Sustainable proposals are core to the design’s ethos with the building incorporating Passivhaus design techniques, significant biodiverse wildflower planting, sections of carbon-capturing green walls, retention of all mature trees on site and sustainable drainage systems. Spatial Future Architects developed the full concept and achieved planning permission for this prestigious project and are engaged with the further technical and construction phases.

Spatial Future Architects Ltd.

The Studio Suite 2/3, Clifford Mill, Clifford Chambers, Stratford upon Avon, CV37 8HW

Call: 01789 453000
Email: info@spatialfuture.com
Company No. 13216925:

Connect
© Copyright Spatial Future Architects Ltd.
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google